KATEGÓRIÁK

Böngésző

Vallás Kereszténység, vallástudomány, vallástörténet, Biblia, vallásos irodalom, egyházak, Vatikán

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Az esszénus Jézus (Újraértékelés a holttengeri tekercsek alapján) - Az esszénus béke evangéliumi felfedezése (Az esszénusok és a Vatikán)
Az esszénus Jézus (Újraértékelés a holttengeri tekercsek alapján) - Az esszénus béke evangéliumi felfedezése (Az esszénusok és a Vatikán) - 1. Kép

Az esszénus Jézus (Újraértékelés a holttengeri tekercsek alapján) - Az esszénus béke evangéliumi felfedezése (Az esszénusok és a Vatikán)

Szerző: Edmond Bordeaux Székely
Kiadó: Living Earth - Élő Föld
Kiadás éve: 2000, 2001
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 96, 96
Fordító: Dr. Szentesy E. András
Szerkesztő: Józsa Tamás
Sorozat: E. B. Székely Könyvek 7, 11

Újraértékelés a Holttengeri tekercsek alapján. A könyv a Hegyi Beszéd esszénus értelmezését, valamint egy csodálatos esszét tartalmaz a Karácsony jelentéséről. Jézus szavait senkiéhez nem hasonlíthatóan ismételték az emberiség történelmének kétezer éve során, mert azokat kimondva valódi életerő tölti meg a lelket. A másik könyvből választ kaphatunk az Esszénus Béke Evangéliummal kapcsolatos kérdésekre. A szerző leírja csodálatos kalandjait a Vatikán Titkos Levéltárában a felejthetetlen Mecati mester irányítása alatt. Az Esszénus Béke Evangélium az egyik legkimagaslóbb könyve a történelemnek. A több mint hatvan évvel ezelőtti első kiadása óta, huszonhat nyelvre lett lefordítva, számtalan kiadással és utánnyomással. Az első keresztények tanításaihoz hasonlóan e könyvek üzenetét az igazság egyik keresője adta tovább a másiknak. 2 mű, jó állapotban.    

KOSÁRBA TESZEM Ár: 10 000Ft.-
split