A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Társadalomtudomány Filozófia, vallásfilozófia, társadalomfilozófia, történelemfilozófia, tudományfilozófia, hermeneutika, etika

Könyv: Az út és erény könyve (Tao Te King)
Az út és erény könyve (Tao Te King) - 1. Kép

Az út és erény könyve (Tao Te King)

Szerző: Lao-Ce
Kiadó: Magyar Helikon
Kiadás éve: 1980
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 122
Fordító: Weöres Sándor
Szerkesztő: Tőkei Ferenc (közrem.)

Lao-ce filozófiai költeménye Európában a kínai irodalom és filozófia valamennyi műve közül a legnépszerűbb. Számtalan európai nyelvű fordítása ismeretes, közülük nem egy magas költői értékű. A mű nem ismeretlen a magyar olvasó előtt sem, a magyarra ültetés úttörő munkáját elvégezték már. Éppen ezért van itt az ideje, hogy végre filológiailag és költőileg egyaránt az eredetihez méltó fordítás kerüljön az olvasó kezébe. A művet Weöres Sándor fordításában olvashatjuk. Védőburkolóval, jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 2 500Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ