A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Ezotéria, természetgyógyászat, orvostudomány Ezotéria, parapszichológia, okkultizmus, spiritizmus, asztrológia, mágia, jóslás, számmisztika

Könyv: Bevezetés a spiritológiába I.
Bevezetés a spiritológiába I. - 1. Kép

Bevezetés a spiritológiába I.

Szerző: Dr. Pataky Árpád
Kiadó: Szerzői magánkiadás
Kiadás éve: 2003
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 336

„Mindig is reméltem, hogy a magyarországi spiritiszta Egylet irodalmában felhalmozott szellemi értékek egyszer majd valamilyen formában mégiscsak közkinccsé válhatnak. Pl. Eszter médium 1945-beni álma a Szovjetunió széthullásáról és az „Egyesült Európáról". A jelen kompilátori munka közreadásával ezt a célt szeretném szolgálni. Tudatos a kompilátor szó használata, mert a jelen összeállítás igazából nem más, mint a „minden igazságra" elvezető krisztusi ígéret beteljesüléseként magas szellemi síkról ide sugárzott tanításoknak tömör foglalata, ütköztetve azokat más nézetekkel is, egyben érzékeltetve azoknak rám gyakorolt hatását. Dicsértessék ezért kizárólag a mi végtelen jóságú mennyei Atyánk, Jézus Krisztus a mi Megváltónk, valamint az Ő akaratukat sugalmazó tiszta Szellemek!” Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 4 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ