A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Természettudományok Borászat, szőlészet, pálinkafőzés

Könyv: Borászat
Borászat - 1. Kép

Borászat

Szerző: Rakcsányi László (szerk.)
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó
Kiadás éve: 1963
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 534

A könyvben a borászati technológiának jut a legjelentősebb szerep és a borkészítés, a borkezelés, a palackozás logikai rendjébe ágyazódnak be a borkémiai és a borászati mikrobiológiai ismeretek. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ