A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Művészet Porcelán, óra, ékszer, üveg, kerámia

Könyv: Ékszerek könyve   (Aukciós ékszerek könyve)
Ékszerek könyve (Aukciós ékszerek könyve) - 1. Kép

Ékszerek könyve (Aukciós ékszerek könyve)

Szerző: T.Német Annamária, Kiss Ferencné, Szalánczi Ákosné
Kiadó: Bizományi Kereskedőház és Záloghitel RT.
Kiadás éve: 1993.
Kiadás helye: Budapest
Oldalszám: 208

Ajánlás: Szeretettel nyújtjuk át ezt a könyvet minden kezdő és gyakorlott szakembernek, műkereskedőnek, a téma iránt érdeklődőnek.

Ezt a kollekciót tízezret meghaladó anyagból válogatták. A 18. századdal kezdődik a szöveges áttekintés  és az 1950-es évekig tart. A katalógus műnyomópapíron, színes képekkel készült. 
Tartalma: Gyémánt és briliáns ékszertípusok, Emlék és gyászékszerek, Haj és teknőc ékszerek, Szerecsenfejes ékszerek, az 1940-1950- es évek ékszerei, órák, zsebórák, szelencék stb. Rendkívül gazdag anyag.
Kiadói kartonborítóban, tiszta, megkímélt példány. (Biz. 733)

KOSÁRBA TESZEM Ár: 8 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ