A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 10. - 01. 31. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Természettudományok Mezőgazdaság, kertészet, növénytermesztés, erdőgazdálkodás, növényvédelem, fa, gyümölcs, virág, gomba

Könyv: Erdő mező virágai (A magyar flóra színes kis atlasza)
Erdő mező virágai (A magyar flóra színes kis atlasza) - 1. Kép

Erdő mező virágai (A magyar flóra színes kis atlasza)

Szerző: Dr. Jávorka Sándor - Dr. Csapody Vera
Kiadó: Mezőgazdasági
Kiadás éve: 1965
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 246 + 120 t.

Aki nyitott szemmel vizsgálja a természet tarka képeskönyvét, előbb-utóbb vágyat érez, hogy megismerje a különféle növények nevét, élőhelyét és rendszertani besorolását is. Ezt az érdeklődést elégíti ki a nagy hírű szerzőhármas sokat keresett könyvének újabb kiadása. A 120 színes táblán bemutatott akvarellek, valamint a könnyen használható rendszerezés lehetővé teszi a Magyarországon legelterjedtebb virágos növények gyors felismerését. A gyönyörködtetésen túl alapot nyújt a növényvilág mélyreható tanulmányozására is. Függelékben: Az Északi Kárpátok virágai. 4., javított kiadás.  A védőborító szakadt, maga a könyv tökéletes, újszerű állapotú.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ

Erdő mező virágai (A magyar flóra színes kis atlasza) - 2. Kép