A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 10. - 01. 31. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Orvosi, természetgyógyászat, ezotéria Természetgyógyászat, népi gyógyászat, jóga, meditáció, masszázs, egészséges életmód

Könyv: Ételpatika
Ételpatika - 1. Kép

Ételpatika

Szerző: Jean Carper
Kiadó: BEST-BOOKS
Kiadás éve: 2001
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 414
Fordító: Angyal Zsófia, Péterfai Dávid

Egy elbűvölő pillantás az újabb felismerésekre, hogy milyen módon küzd az élelmiszer a betegségek ellen. Tudjuk, hogy a zab csökkentheti a koleszterinszintet..., de a hagyma, mint szívgyógyszer? Hogy a joghurt képes az ellenállóképességet nagy mértékben növelni? Hogy a csípős paprika hatékony megfázás ellen? Hogy a brokkoli képes lenne megakadályozni a rákot? Az érdekfeszítően új orvostudományi tények mindezt igazolják. Jean Carper, elismert egészség- és táplálkozásügyi szaktekintély górcső alá veszi ezeket az elképesztően új felfedezéseket. Újszerű állapotban.

Ár: 4 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ