A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Természettudományok Fák és faipar

Könyv: Európa fái és bokrai
Európa fái és bokrai - 1. Kép

Európa fái és bokrai

Szerző: Oleg Poluin
Kiadó: Gondolat Kiadó
Kiadás éve: 1981.
Kiadás helye: Budapest
Oldalszám: 10+1 lev.

A ​könyv mindazon fák és bokrok leírását tartalmazza, amelyekkel az Európát – benne hazánk – tájait járó, természetkedvelő turisták találkozhatnak és amelyeket bizonyára szívesen megismernének.
A megközelítőleg 500 faj leírását több mint 1000 kiváló színes kép és rajz egészíti ki. A könnyű és gyors tájékozódást – a felismerést és meghatározást – az illusztrációkon kívül az ötletes levélalakrajzok és elterjedési szimbólumok segítik.  Barbara Evarard rajzaival. Kiadói egészvászon kötésben, védőborítóval. Szép példány.
(Biz. 710)

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-
ELŐZŐ