A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 10. - 01. 31. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Orvosi, természetgyógyászat, ezotéria Természetgyógyászat, népi gyógyászat, jóga, meditáció, masszázs, egészséges életmód

Könyv: Felsőfokú prána gyógyítás
Felsőfokú prána gyógyítás - 1. Kép

Felsőfokú prána gyógyítás

Szerző: Choa Kok Sui
Kiadó: Bioenergetic
Kiadás éve: 2000
Kiadás helye: Piliscsaba
Oldalszám: 288
Fordító: Matolcsi Gábor

A Fülöp-szigeteki Choa Kok Sui nagymester prána gyógyító. Korábban megjelent A csodálatos prána gyógyítás című munkájának ez a mű a magasabb szintű folytatása. A prána gyógyítás iránt érdeklődőknek itt már nem az alapelveket (prána, csakra, pásztázás, seprés) kell megtanulniuk. A könyv a prána kezeléseket tárgyalja a legteljesebb részletességgel. Végigmegy a teljes emberi testen, a főbb szerveken, beleértve az idegrendszert is. Fogalkozik az ismert betegségek, a daganatok és természetesen a mára oly nagy fontosságú immunbetegségek gyógyításával is.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 20 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ