Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Természettudományok Borászat, szőlészet, pálinkafőzés

Könyv: Gyümölcsszeszipari kézikönyv
Gyümölcsszeszipari kézikönyv - 1. Kép

Gyümölcsszeszipari kézikönyv

Szerző: Kmetty Gyula (szerk.)
Kiadó: Műszaki
Kiadás éve: 1965
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 269

A gyümölcsszeszipar termékei nagy alkoholtartalmú szeszes italok. Cukortartalmú anyagokból – gyümölcsökből – készülnek, amelyek cukortartalmának egy részéből erjesztés során alkohol keletkezik. Az erjesztett terméket lepárlással nagyobb alkoholtartalmú termékké dolgozzák fel. A többi szeszes ital (bor, sör) alkoholtartalmát nem növelik tovább lepárlással. Ritka. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 40 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ