KATEGÓRIÁK

Böngésző

Történelem Szabadkőművesség, Illuminátusok, Bilderberg Group, NWO, Great Reset, UFO, titkok, rejtélyek, konteók

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Harcoló szabadkőművesség (Küzdelem a katolikus egyház ellen) (Dedikált!)
Harcoló szabadkőművesség (Küzdelem a katolikus egyház ellen) (Dedikált!) - 1. Kép

Harcoló szabadkőművesség (Küzdelem a katolikus egyház ellen) (Dedikált!)

Szerző: Raffay Ernő
Kiadó: Kárpátia Stúdió
Kiadás éve: 2011
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 298
Szerkesztő: Szakács Árpád
Sorozat: Nagy Magyarország Dokumentum 3.

A Károlyi Mihály vezette első szabadkőműves kormány létrejöttének és Magyarország széthullásának előzményeit az 1890-es években kell keresnünk. Ekkor az 1789-es francia forradalomnak nevezett terrorállam szellemében tevékenykedő csoportok megkezdik a Magyar Állam elfoglalását. Erre használják fel a titkosan működő szabadkőművességet. Akárcsak Franciaországban, a kereszténység megtámadásával indul a harc, fő célpont a keresztény magyar állam egyik legfontosabb tartópillére, a katolikus egyház.
Raffay Ernő munkája csak és kizárólagosan a Magyar Országos Levéltárban megtalálható szabadkőműves jegyzőkönyvekre, páholyiratokra támaszkodik. A bemutatott tények pedig megdöbbentőek: mint egy krimiben, úgy bontakoznak ki az államellenes összeesküvés szálai, amelyek a szabadkőműves páholyokban szövődnek. Megtudhatjuk, hogy kik állnak a küzdelem élén és a hátterében, kik lesznek a szövetségeseik és azt, hogy a zsidóságnak milyen szerepe van a sikeres stratégiában.
Raffay Ernő folytatja korábbi könyveiből már jól ismert hiteles forrásokra épülő tényfeltáró oknyomozását. Kutatásaival újraírja a XIX. század végének és a XX. század elejének magyar történelmét. Dedikált, újszerű állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-
split