A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 10. - 01. 31. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Szépirodalom Sci-fi, fantasy, horror

Könyv: Időfutár 1. (A körző titka)
Időfutár 1. (A körző titka) - 1. Kép

Időfutár 1. (A körző titka)

Szerző: Gimesi Dóra - Jeli Viktória - Tasnádi István
Kiadó: Pozsonyi Pagony
Kiadás éve: 2013
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 400
Sorozat: Időfutár

Hanna nemrég költözött Budapestre, minden szokatlan: új lakás, új iskola, új tanárok, és persze új osztálytársak. Ha ez még nem lenne elég: úton-útfélen egy fura öregemberbe ütközik, megbolondul a számítógépe... és az egésznek valahogy köze van ahhoz a rozsdás körzőhöz, amit az utcán talált.
Vajon miért kell mindenkinek ez a körző? A rejtélyek kinyomozásában segít Hannának Zsófi, a szuperokos szegedi barátnő, és Tibi, a kicsit lassabb eszű, de hűséges osztálytárs. A Gimesi-Jeli-Tasnádi-trió rádiójátéka végre regényformában is! Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 2 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ