Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Ezotéria, természetgyógyászat, orvostudomány Ezotéria, parapszichológia, okkultizmus, spiritizmus, asztrológia, mágia, jóslás

Könyv: Kulcs ​a Titokhoz (Ismerd meg és alkalmazd a Vonzás törvényét!) - Deliberate Receiving, (Finally, the Universe Makes Some Freakin' Sense!)
Kulcs ​a Titokhoz (Ismerd meg és alkalmazd a Vonzás törvényét!) - Deliberate Receiving, (Finally, the Universe Makes Some Freakin' Sense!) - 1. Kép

Kulcs ​a Titokhoz (Ismerd meg és alkalmazd a Vonzás törvényét!) - Deliberate Receiving, (Finally, the Universe Makes Some Freakin' Sense!)

Szerző: Melody Fletcher
Kiadó: Szukits - Hay House, Inc.
Kiadás éve: 2017, 2015
Kiadás helye: Szeged - Carlsbad (Kalifornia)
Oldalszám: 300, 255
Fordító: Újvári László
Szerkesztő: Dr. Dávid Katalin Zsuzsanna
Sorozat: Harmónia Könyvek

Manapság divatosnak számít az univerzum webáruházából rendelni, sokakat azonban csalódás ér, mert nem egészen azt kapják, amire számítottak. De csüggedésre semmi ok, mivel a szerző coachként és a vonzás törvényének szakértőjeként  gyakran szembesül ezzel, és nekünk, olvasóknak is segít feltárni, hogy mit rontottunk el a rendelésünk során. Lépésről-lépésre haladva rávezet, hogyan állapítsuk meg, mi az, amire igazán vágyunk, miért nem sikerült eddig megszereznünk azt, és mit kell tennünk az eléréséhez. A könyv segítségével új megvilágításban gyönyörködhetünk az univerzum működésében, miközben saját erőforrásainkat mozgósítva egyre több jót fogadhatunk be életünkbe, és megérthetjük, miképp is voltunk eddig mi magunk a saját boldogulásunk legfőbb akadályai. 2 mű, angolul és magyarul, jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 6 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ