A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Vallás Kereszténység, vallástudomány, vallástörténet, Biblia, vallásos irodalom, egyházak, Vatikán

Könyv: Magyarság öt-seb titka (misztériuma) (A keresztény magyarság önazonossága, Mária tulajdonának és örökségének öt hivatása és feladatköre)
Magyarság öt-seb titka (misztériuma) (A keresztény magyarság önazonossága, Mária tulajdonának és örökségének öt hivatása és feladatköre) - 1. Kép

Magyarság öt-seb titka (misztériuma) (A keresztény magyarság önazonossága, Mária tulajdonának és örökségének öt hivatása és feladatköre)

Szerző: P. Láng Siegfried
Kiadó: Stella Maris Alapítvány
Kiadás éve: 2008
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 287
Fordító: Siklósi Katalin, Maria Benedikta

„Az öt-seb-titok a kereszt titka. A keresztnek négy ága és egy középpontja van, amely a négy szárat összefogja. A magyarság öt sebét is a kereszten ábrázoljuk, melyeket 1920. június 4-én kapott a trianoni szerződés által. Ez a nap abban az évben nemcsak a hónap első péntekje volt, hanem JÉZUS SZÍVE évi ünnepe is. Ezen a napon sebezték meg magyarországot, a Regnum Marianumot 5 sebbel, az 5 országrész leszakításával. (Felvidék, Kárpátalja, Erdély, Délvidék, Burgenland). Ez tette a magyarságot a keresztre feszített Úrhoz nagyon hasonlóvá. Így ez az 5 seb nemcsak negatív, megsemmisítő szenvedés (ahogy ezt sokan gyakran szemlélik), hanem pozitív "feladat" is. Hiszen "az Ő sebei által gyógyultunk meg", az Úr sebei által, amelyekben Magyarország és a magyar nép részesedett Trianon által. Így világméretű és természetfölötti feladata lett az egy, szent, katolikus és apostoli Egyházban: az Úr 5 szent sebét, mint saját földi örökségét gyümölcsözővé tenni, és az 5 hivatását az egész kereszténység számára működtetni.” A könyvben az öt-seb titka elemzésében jelentős helyet kap a számmisztika is. Újszerű állapotban.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 6 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ