KATEGÓRIÁK

Böngésző

Közgazdaságtan Menedzsment, menedzserképzés, marketing, coaching

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Olvad a jéghegyünk! (Változás és siker bármilyen körülmények között)
Olvad a jéghegyünk! (Változás és siker bármilyen körülmények között) - 1. Kép

Olvad a jéghegyünk! (Változás és siker bármilyen körülmények között)

Szerző: John Kotter - Holger Rathgeber
Kiadó: Trivium
Kiadás éve: 2007
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 147
Fordító: Hegedűs Gyula

A könyv egyszerű kis tanmese arról, hogyan kell helyesen viselkedni a szüntelenül változó világban. A John Kotter harvardi professzor díjnyertes könyvén alapuló történet már több ezer embernek és vállalatnak segített.
A tanmese egy antarktiszi pingvinkolóniáról szól. Egy csoportnyi császárpingvin élete sok-sok éve semmit sem változott. Ekkor azonban egy kíváncsi madár észrevesz egy potenciálisan pusztító veszélyt, amely otthonukat fenyegeti - és szinte senki sem figyel rá.
A történet szereplői, Fred, Alice, Louis, Buddy, a Professzor és NemNem hasonlítanak olyan emberekre, akiket ismerünk - vagy éppen saját magunkra. A mese a változással szembeni ellenállásról és hősies tettekről szól, látszólag leküzdhetetlen akadályokról és a legokosabb taktikákról, melyekkel azok legyőzhetők. Ez a történet különféle formákban körülöttünk is megtörténik – de a pingvinek a nagyon is valós kihívásokat sokkal jobban kezelik, mint a legtöbb ember. A mindenki számára élvezetes történet megmutatja, hogyan valósítható meg a szükséges változás bármilyen csoportban nyolc lépés segítségével, egyúttal felbecsülhetetlen segítséget ad egyre gyorsabban változó világunkban. Jó állapotban.      

KOSÁRBA TESZEM Ár: 10 000Ft.-
split