Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Szakácskönyv Szakácskönyvek, tájak ízei, más országok konyhaművészete

Könyv: Pányvás pulyka, lábatlan tyúk, rézpogácsa - Népi ételek a Jászságból
Pányvás pulyka, lábatlan tyúk, rézpogácsa - Népi ételek a Jászságból - 1. Kép

Pányvás pulyka, lábatlan tyúk, rézpogácsa - Népi ételek a Jászságból

Szerző: Bathó Edit - Kiss Erika
Kiadó: Jász Múzeumért Alapítvány
Kiadás éve: 2012
Kiadás helye: Jászberény
Oldalszám: 152
Sorozat: Jászsági Füzetek 47.

Ez a címe a Jász Múzeum legújabb kötetének, mely valójában nem igazán újdonság, hiszen a Népi ételek a Jászságból című nagy sikerű kötet újabb bővített változataként jelenik meg. Az első, 1999-ben kiadott receptkönyv olyan sikeres volt, hogy 2003-ban újabb változatát kellett megjelentetni. A népi ételek receptjeit sorra adták be a múzeumba az emberek, s azóta is egyre csak gyűltek a leírások, némelyek már a mai kor igényeit is figyelő, de a régi ízeket idéző változatok. Így a múzeum, illetve a Jász Múzeumért Alapítvány a harmadik, bővített kiadásra is vállalkozott. A macok negyedik változatát is kipróbálhatjuk a konyhában, de a szederszószt vagy a macskajaj levest is tálalhatjuk, ha az új receptgyűjteményből válogatunk az ebédkészítéskor. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 4 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ