A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Ezotéria, természetgyógyászat, orvostudomány Ezotéria, parapszichológia, okkultizmus, spiritizmus, asztrológia, mágia, jóslás, számmisztika

Könyv: Rokon lelkek, lelki társak (Időn túli kötelék)
Rokon lelkek, lelki társak (Időn túli kötelék) - 1. Kép

Rokon lelkek, lelki társak (Időn túli kötelék)

Szerző: Judy Hall
Kiadó: Bioenergetic Kft.
Kiadás éve: 2000
Kiadás helye: Piliscsaba
Oldalszám: 214
Fordító: Márton Ágnes

Ebben a könyvben Judy Hall esettanulmányokat közöl asztrológiai munkásságára és reinkarnációs terápiáira alapozva. Beavat a reinkarnáció bonyolult eszmerendszerébe, segít végiggondolni emberi kapcsolatrendszerünket, és segíthet megérteni bonyolult emberi kapcsolatainkat. Vezérfonalat adhat önmagunk jobb megértéséhez, önismeretünk kiteljesedéséhez, és kedvet kaphatunk szellemi utunk elkezdéséhez, vagy folytatásához. Jó állapotban.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ