A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 10. - 01. 31. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Szépirodalom Világirodalom - regények, novellák

Könyv: San Michele regénye
San Michele regénye - 1. Kép

San Michele regénye

Szerző: Munthe, Axel
Kiadó: Káldor Könyvkiadó
Kiadás éve: 1934.
Kiadás helye: Budapest
Oldalszám: 423
Fordító: Benedek Marcell

Axel Munthe önéletrajzi ihletésű műve, a San Michele regénye sokak emlékezetében fényesen ott ragyog még. A világhírt e könyvével érte el. Közben Párizsban, Rómában előkelő körök idegorvosaként működött.
Részt vett a nápolyi kolerajárvány leküzdésében, gyógyította és ápolta a messinai földrengés sebesültjeit, Capri szigetén pedig saját tervezésű házat épített.

Axel Munthe mondotta: "Az álmatlanság éjjel felidézi mindazt, amit a jótékony álomnak el kellene feledtetni, nappal pedig elfeledteti mindazt, amire emékezni kellene"

Kiadói aranyozott, gerincén kopott piros bőrkötésben, címlapján tulajdonosi név és névbélyegző 1947-ből. Jó állapotban. (Biz. 690)KOSÁRBA TESZEM Ár: 4 500Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ