A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 10. - 01. 31. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Orvosi, természetgyógyászat, ezotéria Ezotéria, parapszichológia, okkultizmus, spiritizmus, asztrológia, mágia, jóslás, számmisztika

Könyv: Sorslevelek (Az indiai pálmalevelek évezredes bölcsessége)
Sorslevelek (Az indiai pálmalevelek évezredes bölcsessége) - 1. Kép

Sorslevelek (Az indiai pálmalevelek évezredes bölcsessége)

Szerző: Lukács Zoltán Gábor
Kiadó: Szerzői kiadás
Kiadás éve: 2016
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 224

India ősi szent könyvtáraiban pálmalevél kéziratok millióit őrzik, amiken emberi sorsokat, életfeladatokat rögzítettek a régi korok bölcs mesterei. Céljuk az volt, hogy segítsék és támogassák az emberiség életét, hogy mindannyian boldogan és kiegyensúlyozottan teljesítsük a sorsfeladatunkat. Ezért nevezzük őket sorsleveleknek. Bár a pálmalevelek több ezer éve jöttek létre, a ma élőemberek életútját is tartalmazzák. Aki érzi a levele hívását, igen részletes betekintést kaphat a jövőjébe a jelentől, egészen az életút végéig, néhány éves periódusokra bontva. A szerező bejárta India ősi szent helyeit, meglátogatta a pálmalevelekhez kötődő szakrális központokat, könyvtárakat. Útmutatást és tanácsokat kapott a levelek őrzőitől, guruktól, felolvasóktól. A könyvben részletesen bemutatja a folyamatot, az India ősi bölcsességét a mai kor emberéhez eljuttató rendszer működését. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 2 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ