KATEGÓRIÁK

Böngésző

Társadalomtudomány Politika, diplomácia, külpolitika, magyar belpolitika, politológia

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Szemben Gyurcsánnyal, Bajnaival és a bankuralommal (Egy szociáldemokrata Battonyán - Dr. Karsai József - Hogyan fosztották ki az ország éléskamráját?) (Dedikált!)
Szemben Gyurcsánnyal, Bajnaival és a bankuralommal (Egy szociáldemokrata Battonyán - Dr. Karsai József - Hogyan fosztották ki az ország éléskamráját?) (Dedikált!) - 1. Kép

Szemben Gyurcsánnyal, Bajnaival és a bankuralommal (Egy szociáldemokrata Battonyán - Dr. Karsai József - Hogyan fosztották ki az ország éléskamráját?) (Dedikált!)

Szerző: Dányi László
Kiadó: Szerzői magánkiadás
Kiadás éve: 2009
Kiadás helye: Békéscsaba
Oldalszám: 440 + 4 t.

A történelmi Csanád vármegye, Battonya szülötte dr. Karsai József, a mezőkovácsházi választókerület szocialista országgyűlési képviselője, Battonya város polgármestere. Sokak számára kiismerhetetlen és kezelhetetlen. Amúgy törhetetlen. Róla szól a kötet, az MSZP vehemens megmondóemberéről, a dinnyeháború nyerteséről, a búzaégetőről. az örök renitensről. Meglehet, hogy rajta kívül sajnos nem is volt józan ésszel felruházott parasztember a magyar parlamentben. Dr. Karsai József dedikációjával, jó állapotban.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-
split