A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 08. - 01. 28. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Társadalomtudomány Politika, diplomácia, magyar belpolitika

Könyv: Szemben Gyurcsánnyal, Bajnaival és a bankuralommal (Egy szociáldemokrata Battonyán - Dr. Karsai József - Hogyan fosztották ki az ország éléskamráját?) (Dedikált!)
Szemben Gyurcsánnyal, Bajnaival és a bankuralommal (Egy szociáldemokrata Battonyán - Dr. Karsai József - Hogyan fosztották ki az ország éléskamráját?) (Dedikált!) - 1. Kép

Szemben Gyurcsánnyal, Bajnaival és a bankuralommal (Egy szociáldemokrata Battonyán - Dr. Karsai József - Hogyan fosztották ki az ország éléskamráját?) (Dedikált!)

Szerző: Dányi László
Kiadó: Szerzői magánkiadás
Kiadás éve: 2009
Kiadás helye: Békéscsaba
Oldalszám: 440 + 4 t.

A történelmi Csanád vármegye, Battonya szülötte dr. Karsai József, a mezőkovácsházi választókerület szocialista országgyűlési képviselője, Battonya város polgármestere. Sokak számára kiismerhetetlen és kezelhetetlen. Amúgy törhetetlen. Róla szól a kötet, az MSZP vehemens megmondóemberéről, a dinnyeháború nyerteséről, a búzaégetőről. az örök renitensről. Meglehet, hogy rajta kívül sajnos nem is volt józan ésszel felruházott parasztember a magyar parlamentben. Dr. Karsai József dedikációjával, jó állapotban.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-
ELŐZŐ