Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Ezotéria, természetgyógyászat, orvosi Ezotéria, parapszichológia, okkultizmus, spiritizmus, asztrológia, mágia, jóslás, számmisztika

Könyv: Telepatikus önvédelem
Telepatikus önvédelem - 1. Kép

Telepatikus önvédelem

Szerző: Choa Kok Sui
Kiadó: Bioenergetic
Kiadás éve: 2008
Kiadás helye: Piliscsaba
Oldalszám: 131
Fordító: Matolcsi Gábor

Valaki találkozik valakivel, és legyengültnek érzi magát a találkozástól. A házaló ügynök ránk tukmál egy terméket, amelyre nem volt semmi szükségünk. A dolgozót kellemetlen érzések fogják el, amikor belép az irodába. A titkárnő túlságosan agresszívnek találja a főnökét. Egy kolléga dühödten kikel magából az egyik értekezleten. Amikor valaki a személyes terünk „szentélyébe” tolakszik, amikor az otthonunk elveszíti meghitt biztonságát, vagy a munkahelyünk telepatikus csatatérré változik, akkor ez a könyv nekünk szól!
A szerző a telepatikus önvédelmi technikák valóságos kincsestárát tárja fel előttünk, amelyet sok évszázaddal ezelőtt a szellemi tanítók és a harcművészetek mesterei alkalmaztak. Choa Kok Sui mester könyve egyszerű, hatékony és gyakorlati módszereket kínál. Megtanítja, hogyan védjük meg énünket a kibocsátott negatív gondolatoktól és a telepatikus fertőzésektől az emberi aura testreszabásával és megerősítésével; hogyan távolítsuk el a negatív energiákat és kisugárzásokat a telepatikusan szennyezett helyekről; hogyan erősítsük telepatikus védekező mechanizmusunkat az „ellentámadás és ellenvédekezés” módszereivel; hogyan szálljunk szembe a fekete mágiával; mit tegyünk akkor, ha valakit telepatikusan megszállnak és hogyan rúgjuk fenékbe az energiavámpírokat - hogy csak néhányat említsünk a könyvből megtanulható technikák közül. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ