KATEGÓRIÁK

Böngésző

Szépirodalom Horror, misztikus, gothic

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: The Psychic Vampire Codex: A Manual of Magick and Energy Work (A pszichikus vámpír kódex: Varázslati és energiamunkák útmutatója)
The Psychic Vampire Codex: A Manual of Magick and Energy Work (A pszichikus vámpír kódex: Varázslati és energiamunkák útmutatója) - 1. Kép

The Psychic Vampire Codex: A Manual of Magick and Energy Work (A pszichikus vámpír kódex: Varázslati és energiamunkák útmutatója)

Szerző: Michelle Belanger
Kiadó: Weiser Books
Kiadás éve: 2004
Kiadás helye: Boston
Oldalszám: 285

A Psychic Vampire Codex az első olyan könyv, amely teljes egészében a vámpír szemszögéből vizsgálja a modern vámpírizmus jelenségét és tapasztalatait. Sebastiaan atya, egy vámpírtárs az előszavában azt írja, hogy Michelle Belanger rendszere „friss levegőt juttatott a vámpírszubkultúrába. Megszabadított bennünket, hogy új megvilágításban tekintsünk önmagunkra, és segített a közösségünkön kívülieknek is másként tekinteni ránk. Nem voltunk többé élősködők vagy ragadozók… felhasználhattuk veleszületett képességeinket, hogy segítsünk az emberek gyógyulásában.” A pszichikus vámpírok olyan emberek, akik mások létfontosságú, emberi életenergiáit zsákmányolják. Nem hiszik élőhalottaknak. Halandó emberekről van szó, akiknek energiaigénye metaforikusan összekapcsolja őket a vámpírmítosz életrabló ragadozóival. A Psychic Vampire Codexben Michelle Belanger, író és pszichikus vámpír bemutatja az olvasóknak az energiamunka lenyűgöző rendszerét, amelyet maguk a vámpírok használnak, és bemutatja a vámpírközösség által széles körben használt kódexszöveget az etetés és más technikák oktatására. Belanger a vámpírizmus etikáját is megvizsgálja, és módszereket kínál az olvasóknak a vámpírok elleni védelemre. A Psychic Vampire Codex felrobbant minden prekoncepciót és mítoszt arról, hogy kik és mik a pszichés vámpírok valójában, és feltár egy létfontosságú és mély spirituális hagyományt, amely az egyensúlyon, az újjászületésen és a szellemvilággal való szerves kapcsolaton alapul. Angol nyelvű, jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 10 000Ft.-
split