KATEGÓRIÁK

Böngésző

Történelem Szabadkőművesség, Illuminátusok, Bilderberg Group, NWO, Great Reset, UFO, titkok, rejtélyek, konteók

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Titkos társaságok (Az ősiektől és rejtettektől a modernekig és álcázottakig)
Titkos társaságok (Az ősiektől és rejtettektől a modernekig és álcázottakig) - 1. Kép

Titkos társaságok (Az ősiektől és rejtettektől a modernekig és álcázottakig)

Szerző: David V. Barrett
Kiadó: Gold Book
Kiadás éve: 2001
Kiadás helye: Debrecen
Oldalszám: 319 + 8 t.
Fordító: Daróczi Enikő
Szerkesztő: Békési József

Az ​emberiség ismert történelmét a kezdetektől végigkíséri egy ismeretlen, rejtett, ezoterikus történelem is, melynek igazi feldolgozása csak a XX. század végén kezdődhetett el. Ez a történelem a háttérben működő erők, a teremtés és az univerzum titkait ismerő láthatatlan kiválasztottak s az általuk irányított, titkosnak nevezett, valamelyest mégis közismert társaságok, rendek és szekták története.
David V. Barrett rendkívül alapos, objektív áttekintést nyújt az európai gondolkodást nyíltan vagy burkoltan meghatározó titkos és kevésbé titkos társaságok történetéről, alapítóik, vezetőik és mestereik tanairól, a gnosztikusoktól kezdve a szabadkőműveseken át a náci okkultistákig, Hermész Triszemgisztosztól kezdve Alaister Crowleyen át Adolf Hitlerig.
A könyv azonban nem áll meg a történelmi háttér részletes felvázolásánál és a titkos társaságok tanainak bemutatásáról, hanem továbbmegy, és bepillantást enged abba, hogyan hatnak még ma is életünkre a politika, a gazdaság és a közigazgatás átszövése – és esetenként korrumpálása – révén olyan erők, melyeknek létezését nem is sejtenénk...

KOSÁRBA TESZEM Ár: 2 000Ft.-
split