KATEGÓRIÁK

Böngésző

Közgazdaságtan Menedzsment, menedzserképzés, marketing, coaching

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Üzleti patika 1 - 2. (Hasznos alap TONkönyv üzletembereknek - Hasznos alap TONkönyv hálózatépítőknek) (Dedikált!)
Üzleti patika 1 - 2. (Hasznos alap TONkönyv üzletembereknek - Hasznos alap TONkönyv hálózatépítőknek) (Dedikált!) - 1. Kép

Üzleti patika 1 - 2. (Hasznos alap TONkönyv üzletembereknek - Hasznos alap TONkönyv hálózatépítőknek) (Dedikált!)

Szerző: Tonk Emil
Kiadó: Stúdium 2000
Kiadás éve: 2004, 2006
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 416, 472
Szerkesztő: Szécsi Gábor, Sallay Katalin

Mindazoknak, akik a versenypiacon megoldásokat keresnek arra, hogyan tarthatják meg piaci pozíciójukat, hogyan növelhetik üzleti forgalmukat, akik tudni szeretnék, mi az a személyes hozzáadott érték, amely nem kerül pénzbe, de rengeteget számít a cég üzleti eredményességében.
Az első TONKönyv rövid idő alatt az üzleti kommunikációs ismeretek magyarországi bestsellerei közé emelkedett, és legalább ekkora várakozás előzi meg a sorozat második kötetét, a „Hasznos TONKönyv hálózatépítőknek” című művet. A könyv kizárólat a gyakorlatról szól. A megértést számos humoros anekdota, vicc, bölcsesség és illusztráció segíti. Az Üzleti Patikában megtalálható kommunikáció ismeretek nélkülözhetetlenek minden üzletépítő és hálózatépítő számára, akik cégek nevében jelennek meg a piacon. 2 mű, dedikált, jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-
split