A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Tabu Érzékenyítés, LMBTQ

Könyv: Vad éjszakák
Vad éjszakák - 1. Kép

Vad éjszakák

Szerző: Cyril Collard
Kiadó: Kozmopolisz
Kiadás éve: 1995
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 198
Fordító: Bánföldi Tibor
Szerkesztő: Csejdy András
Sorozat: Narancs Könyvek

A szerző által saját regényéből készített filmje César-díjat kapott, s az alkotás azóta „kultuszfilmmé” is vált. Sajnos ezt a szerző már nem érhette meg, mert néhány nappal a díj kiosztása előtt, 1993-ban meghalt AIDS-ben.
Mámoros, vad éjszakák, névtelen fiú és leánytestek tükrözik annak a biszexuális férfinek az életét, aki „örökké a szerelmet keresi, egyszer aztán megtalálja, de úgy érzi, hogy elveszíti, és félni kezd…. Várakozik és tönkremegy”.
A fiú nem mondja el barátnőjének, Laurának, hogy HIV-pozitív, lehet, hogy a lány is elkapta, szerelmi háromszög, pedig már beteg, rosszul van, nincs sok hátra… Ekkor jön rá a Szent Vincent világítótoronynál, hogy milyen is az ÉLET. Sajnos későn… Jó állapotban.    

KOSÁRBA TESZEM Ár: 1 200Ft.-
ELŐZŐ