Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Műszaki könyvek Vegyipar

Könyv: Vegyipari ismeretek
Vegyipari ismeretek - 1. Kép

Vegyipari ismeretek

Szerző: Kasszán Béla (szerk.)
Kiadó: Műszaki Kvk,
Kiadás éve: 1967
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 690
Sorozat: Ipari szakkönyvtár

A vegyiparban dolgozók biológiai, kémiai folyamatokat elemeznek, irányítanak, szabályoznak. Ehhez mérőműszereket, berendezéseket, ipari gépeket alkalmaznak. Laboratóriumokban (ipari és kutató) és üzemekben folyó vizsgálatokban vesznek részt. Különböző műszerek és ipari berendezések használatával méréseket bonyolítanak le. Meghatározott technológiával különböző vegyi termékeket és alapanyagokat állítanak elő. Az anyagmintákat kimérik, minősítik, ellenőrzik, a meghatározott anyagokat elegyítik. Ismerniük kell a munka során felhasznált anyagok tulajdonságait és a gyártási folyamatokat. Ebben segít a kötet. Jó állapotban.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 10 000Ft.-
KÖVETKEZŐ