KATEGÓRIÁK

A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés betegség miatt átmenetileg (2024. 11. 20. - 12. 31-ig) szünetel. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak december 31. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha akkor is még igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogok jelentkezni. Megértésüket köszöni az oldal kezelője.

split

Böngésző

Műszaki könyvek Vegyipar

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Vegyipari ismeretek
Vegyipari ismeretek - 1. Kép

Vegyipari ismeretek

Szerző: Kasszán Béla (szerk.)
Kiadó: Műszaki Kvk,
Kiadás éve: 1967
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 690
Sorozat: Ipari szakkönyvtár

A vegyiparban dolgozók biológiai, kémiai folyamatokat elemeznek, irányítanak, szabályoznak. Ehhez mérőműszereket, berendezéseket, ipari gépeket alkalmaznak. Laboratóriumokban (ipari és kutató) és üzemekben folyó vizsgálatokban vesznek részt. Különböző műszerek és ipari berendezések használatával méréseket bonyolítanak le. Meghatározott technológiával különböző vegyi termékeket és alapanyagokat állítanak elő. Az anyagmintákat kimérik, minősítik, ellenőrzik, a meghatározott anyagokat elegyítik. Ismerniük kell a munka során felhasznált anyagok tulajdonságait és a gyártási folyamatokat. Ebben segít a kötet. Jó állapotban.  

Ár: 10 000Ft.-
split