A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 10. - 01. 31. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Történelem Szabadkőművesség, Illuminátusok, Bilderberg Group, NWO, Great Reset, UFO, titkok, rejtélyek, konteók

Könyv: Wikileaks - A leleplezés (Hogyan működtettük a világ legveszélyesebb weboldalát?)
Wikileaks - A leleplezés (Hogyan működtettük a világ legveszélyesebb weboldalát?) - 1. Kép

Wikileaks - A leleplezés (Hogyan működtettük a világ legveszélyesebb weboldalát?)

Szerző: Daniel Domscheit-Berg
Kiadó: Nyitott Könyvműhely
Kiadás éve: 2011
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 326
Fordító: Malyáta Eszter
Szerkesztő: Tina Klopp (közrem.)

A WikiLeaks leleplezései az egész világ sorsát megváltoztatták. Julian Assange 2006-ban kezdte meg a weboldal fejlesztését. 2007-ben csatlakozott hozzá Daniel Domscheit-Berg, aki két és fél éven át volt Assange legközelebbi munkatársa. Ám ekkor bekövetkezett egy nem várt fordulat: Daniel Domscheit-Berg kiszállt a WL csapatából, és úgy döntött, leleplezi a világ legveszélyesebb weboldalának titkait!
Kik állnak a szervezet mögött, amely jeges félelemmel tölti el a hatalmat gyakorlók szívét? Hogy néz ki a WikiLeaks belső szerkezete, és milyen dokumentumokkal foglalkoznak? Lehet-e titkok nélkül élni? Vajon biztonságosabbá vagy épp veszélyesebbé teszi a világot a transzparencia?
Daniel Domscheit-Berg (1978) informatikus. Jelenleg a WL alapelveit követő OpenLeaks beindításán dolgozik. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 1 200Ft.-
ELŐZŐ