KATEGÓRIÁK

Böngésző

Pszichológia, pedagógia Pszichológia, pszichiátria, pszichoanalitika, pszichotechnika, szociálpszichológia, alkalmazott lélektan, neveléslélektan, függőségek

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: A gondolkodás elvesztett művészete (Hogyan javíthatjuk érzelmi intelligenciánkat, és juthatunk szellemi teljesítőképességünk csúcsára?)
A gondolkodás elvesztett művészete (Hogyan javíthatjuk érzelmi intelligenciánkat, és juthatunk szellemi teljesítőképességünk csúcsára?) - 1. Kép

A gondolkodás elvesztett művészete (Hogyan javíthatjuk érzelmi intelligenciánkat, és juthatunk szellemi teljesítőképességünk csúcsára?)

Szerző: Neil Nedley
Kiadó: Bibliaiskolák Közössége
Kiadás éve: 2013
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 428
Fordító: Sonnleitner Károly

Hogyan javíthatjuk érzelmi intelligenciánkat, és juthatunk szellemi teljesítőképességünk csúcsára? Forradalmi könyv, amely segít világosan gondolkodni, erősíteni az emberi kapcsolatokat, javítani hangulatunkat, s amelynek segítségével hosszabb és boldogabb életet élhetünk. Akik ideális agyműködésre és optimális mentális egészségre vágynak, ezt a könyvet nagyon jól hasznosíthatják az életükben. A diákok a világon mindenütt elcsodálkoznak majd a tudományos téren és személyes életükben elért növekedésen, amelyre e könyv segítségével eljutottak, de életkortól függetlenül mindenki előtt feltárul és hozzáférhetővé válik az elme valódi képessége, ha alkalmazza az ebben a könyvben nyilvánosságra hozott titkokat. Újszerű állapotban.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 10 000Ft.-
split