Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Műszaki könyvek Élelmiszeripar

Könyv: A minőségi tejtermelés technikája
A minőségi tejtermelés technikája - 1. Kép

A minőségi tejtermelés technikája

Szerző: Dr. Tóth László - Dr. Bak János
Kiadó: Mezőgazdasági Szaktudás Kiadó
Kiadás éve: 2001
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 217
Szerkesztő: Dr. Tóth László

A könyv elsősorban alapvető ismereteket kíván nyújtani a tejtermelést végző gazdálkodóknak, farmereknek, fejő szakmunkásoknak. Kitér a fejéssel kapcsolatos legújabb fejlesztések eredményeire, ismerteti a nemzetközi szabvány (ISO) vonatkozó legfontosabb tételeit, azzal a szándékkal, hogy felhívjuk a figyelmet az EU-csatlakozással ránk váró tennivalókra. Reméljük, hogy könyvünk hasznos olvasmány lesz azoknak a fiataloknak is, akik a mezőgazdasági munkát, a gazdálkodást választják élethivatásuknak és netán könyvünkből ismerkednek meg a gépi fejés alapjaival. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 10 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ