Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Természettudományok Borászat, szőlészet, pálinkafőzés

Könyv: A must és a bor egyszerű kezelése
A must és a bor egyszerű kezelése - 1. Kép

A must és a bor egyszerű kezelése

Szerző: Mercz Árpád
Kiadó: Mezőgazda
Kiadás éve: 2012
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 144
Sorozat: Kertészkönyvtár

Mercz Árpád munkássága felöleli a szőlőfeldolgozás és borkezelés minden területét. Könyvében a helyes borkészítés alapjait mutatja be a legkorszerűbb ismeretekkel és mindenki számára érthető, egyszerű formában. Útmutatásai alapján – a szürettől a borkészítésig és kezelésig – a legkisebb szőlőmennyiséggel rendelkezők is jó bort készíthetnek. Jó állapotban.

Ár: 2 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ