A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 10. - 01. 31. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Orvosi, természetgyógyászat, ezotéria Ezotéria, parapszichológia, okkultizmus, spiritizmus, asztrológia, mágia, jóslás, számmisztika

Könyv: A szeretet hatalma
A szeretet hatalma - 1. Kép

A szeretet hatalma

Szerző: Pál Tamás
Kiadó: Excalibur Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve: 2013
Kiadás helye: Szeged
Oldalszám: 142
Sorozat: Spirituális Könyvek

Az egész Univerzum, és benne minden létforma, a Létből született. A Csendből, amely benned is ott van szíved minden két dobbanása között. A világban minden ellentét, különbözőség, meg nem értés csak látszat, illúzió. A szeretet valóságában a szív egyesít mindent, amit az elme és az ész képtelen egyesíteni, kibékít minden ellentétet, amelyet az intellektus nem tud feloldani. A szeretet a leggyengédebb és mégis a leghatalmasabb az egész Mindenségben, mert amikor árad, létrehozza a szívünkben a csodát. A szeretetnek hatalma van, s Pál Tamás, az országszerte ismert spirituális segítő könyve a szeretet hatalmáról szól. Arról, ami mindnyájunkban ott van. Arról, amitől gazdagok vagyunk. Arról, amit – bármennyire is próbálkozik – nem vehet el tőlünk senki. Mert ez bennünk van. A sejtjeinkben. Minden lélegzetvételünkben. Legfeljebb nem vagyunk tisztában vele. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 2 500Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ