KATEGÓRIÁK

Böngésző

Ezotéria, természetgyógyászat, orvostudomány Ezotéria, parapszichológia, okkultizmus, spiritizmus, mágia, jóslás

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: A lélek kalandjai (Utazások a fizikai és a spirituális dimenziókon át) - Adventures of the Soul (Journeys Through the Physical and Spiritual Dimensions)
A lélek kalandjai (Utazások a fizikai és a spirituális dimenziókon át) - Adventures of the Soul (Journeys Through the Physical and Spiritual Dimensions) - 1. Kép

A lélek kalandjai (Utazások a fizikai és a spirituális dimenziókon át) - Adventures of the Soul (Journeys Through the Physical and Spiritual Dimensions)

Szerző: James Van Praagh
Kiadó: Szukits - Hay House, Inc.
Kiadás éve: 2016, 2014
Kiadás helye: Szeged - Carlsbad (Kalifornia)
Oldalszám: 180, 160
Fordító: Újvári László
Szerkesztő: Dr. Dávid Katalin Zsuzsanna
Sorozat: Harmónia Könyvek

A könyv mindenkinek útmutatást nyújt, akit az a kérdés foglalkoztat, hogy honnan származunk, miért vagyunk itt e Földön, és hová kerülünk a halál után. James Van Praagh - a nemzetközileg elismert médium - már harminc éve áll intuitív kapcsolatban a szellemvilággal, és osztja meg bensőséges élményeit másokkal világszerte. E könyvében az elmúlt évtizedek alatt szerzett tapasztalatait összegzi. Eközben belső utazásra hív, s bemutatja, hogy milyen izgalmas, örömteli kalandok várnak ránk a világok közti vándorlás alatt. Ez a belső utazás arra fog késztetni bennünket, hogy teljesen más megvilágításban lássuk az életet és a halált, vagy - ahogyan a szerző nevezi - az átlépést. 2 mű, angolul és magyarul, jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-
split