KATEGÓRIÁK

Böngésző

Szépirodalom Horror, misztikus, gothic

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Álomcsapda
Álomcsapda - 1. Kép

Álomcsapda

Szerző: Stephen King
Kiadó: Európa
Kiadás éve: 2002
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 748
Fordító: Bihari György

Különös fényjelenségeket észlelnek Maine vadregényes erdei fölött. Idegen bolygóról, galaxisból származó űrhajó landol a környéken, s a szürke kis földönkívüliek nemcsak az ott lakók testét fertőzik meg valami undorító gombás kórsággal, de a tudatukat is megtámadják. Az emberek olvassák egymás gondolatait, és az idegen lények hatására olykor nem uraik cselekedeteiknek.
Természetesen közbeavatkozik a hadsereg, s egy paranoiás egykori kommandós vezetésével lezárja a területet.
Vadászidény van, s négy jó barát is a karanténban reked - ők kora ifjúságuktól ide járnak vadászni. Rejtélyes okból ők másként reagálnak a fertőzésre. Először értetlenül szemlélik az eseményeket, majd megkezdődik a gyilkos hajsza: egyrészt megpróbálják megakadályozni a szürke lényeket, hogy teljesítsék küldetésüket, másrészt szembeszállnak az őrült katonával, aki számára csak egyetlen megoldás létezik: az öldöklés.
A szálak Derrybe vezetnek (ahol sok évvel azelőtt a nyomasztó emlékű AZ, a bohócmaszkos szörnyeteg szedte gyermek áldozatait), a négy férfi szellemileg visszamaradt gyermekkori barátjához, aki különös képességekkel rendelkezik... Jó állapotban.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 7 000Ft.-
split