A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 08. - 01. 28. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Orvosi, természetgyógyászat, ezotéria Ezotéria, parapszichológia, okkultizmus, spiritizmus, asztrológia, mágia, jóslás, számmisztika

Könyv: Asztrológia mindenkinek (Megmagyarázza a múltat, megjósolja a jövőt)
Asztrológia mindenkinek (Megmagyarázza a múltat, megjósolja a jövőt) - 1. Kép

Asztrológia mindenkinek (Megmagyarázza a múltat, megjósolja a jövőt)

Szerző: Grant Lewi
Kiadó: Alexandra
Kiadás éve: 2004
Kiadás helye: Pécs
Oldalszám: 495
Fordító: Sudár Balázs

Grant Lewi bemutatja a bolygók haladásának - tranzitjainak - életünkre gyakorolt hatását. A könyv segítségével 15 perc alatt elkészíthetjük bárki bolygótáblázatát, aki 1901 és 2050 között született vagy születik majd. Megtervezhetjük a jövőt, illetve a táblázatok és a bolygómozgások követésével megfelelő időpontra időzíthetjük cselekedeteinket. A könyv rávezet arra, miként alkalmazzuk az asztrológiát mindennapi életünkben, ehhez részletes, lépésről lépésre követhető útmutatókat, teljes bolygótáblázatokat, érzékletes kommentárokat kínál, emellett híres emberek életéből hoz tanulságos, szemléletes példákat. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ