A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Közgazdaságtan Pénzügy, számvitel, bank, tőzsde, befektetések, spekuláció, pénzemberek

Könyv: Az elektronikus napon belüli kereskedés (Sikeres online kereskedési stratégiák) - A day trader (A parkettől a PC-ig)
Az elektronikus napon belüli kereskedés (Sikeres online kereskedési stratégiák) - A day trader (A parkettől a PC-ig) - 1. Kép

Az elektronikus napon belüli kereskedés (Sikeres online kereskedési stratégiák) - A day trader (A parkettől a PC-ig)

Szerző: Marc Friedfertig - George West + Lewis J. Borsellino - Patricia Commins
Kiadó: Agroinform - NET Média
Kiadás éve: 1999, 2000
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 212 , 280
Fordító: Potori Norbert, Impact training Bt.

A könyv egyesíti a spekuláció ősi művészetét napjaink legfejlettebb technikájával, hogy az olvasó mint „day trader” a 21. században is eredményes legyen. A szerzők bemutatnak mindent, amit tudni kell a részvénykereskedés elkezdéséhez, továbbá megfelelő információval szolgálnak ahhoz, hogy sikereket érhessünk el üzleti tranzakcióink során. A másik könyv szerzője Lewis J. Borsellino a nyílt kikiáltásos kereskedéssel szemben az elektronikus kereskedés forgatagába veti bele magát; elfogultságtól és érzelmektől mentes, közérthető áttekintést ad a pénzpiacokon lezajló hatalmas átalakulásról. Mindenkinek, aki tőzsdei kereskedéssel foglalkozik akár hagyományos, akár elektronikus formában feltétlenül el kell olvasnia a könyvét, és hasznosítani napjaink egyik legnagyobb spekulánsának jó meglátásait. 2 mű, jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 7 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ