KATEGÓRIÁK

Böngésző

Ezotéria, természetgyógyászat, orvostudomány Természetgyógyászat, meditáció, egészséges életmód, holisztikus gyógyítás

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Élő ételek az egészségért (A nyers növényi konyha titkai a fiatalság megőrzéséhez, és az egészség helyreállításához)
Élő ételek az egészségért (A nyers növényi konyha titkai a fiatalság megőrzéséhez, és az egészség helyreállításához) - 1. Kép

Élő ételek az egészségért (A nyers növényi konyha titkai a fiatalság megőrzéséhez, és az egészség helyreállításához)

Szerző: Brian R. Clement - Theresa Foy Digeronimo
Kiadó: Mandala-Véda Könyvkiadó
Kiadás éve: 2000
Kiadás helye: Budakeszi
Oldalszám: 276
Fordító: Vajdovich György

Az emberi test egy önmagát folyamatosan gyógyítani és megújítani képes szervezet, mely életerejét az elfogyasztott élelemből meríti. Ám amíg egyes ételek táplálják és energiával töltik fel, mások mérgekkel, vegyi anyagokkal és élettelen hulladékkal mérgezik. Különösképpen az enzimek és az oxigén az, ami hiányzik a túlfinomított, túlfőzött, vegyszerekkel telített élel­miszerekből. Az élő, vagy nyers ételek friss, vegyszermentes, nem főtt és nem hőkezelt éte­lek, melyek képesek mindennel ellátni a testet, ami az egészséghez és a megfelelő életerőhöz szükséges. Az élő étrend számtalan embert hozzásegített már ahhoz, hogy olyan, életüket veszélyeztető betegségeket győzzenek le, mint a rák, a szívbaj és, hogy olyan krónikus betegségekből gyó­gyítsák ki magukat, mint az asztma, vagy az arthritis. Ez az étrend méregteleníti a szervezetet s egyben a testsúly szabályozás természetes módja is.
Ebben a könyvben megtalálja a nyers táplálékon alapuló életmód minden fortélyát, módszer­tani útmutatót és több mint száz pompás receptet tartalmaz, melyek nehézség nélkül alkal­mazhatóak a szerencsés éghajlatú Magyarországon. Alapmű. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-
split