Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Szakmák Szakmák

Könyv: Éttermi ​és pincér ismeretek
Éttermi ​és pincér ismeretek - 1. Kép

Éttermi ​és pincér ismeretek

Szerző: Stroh Péter
Kiadó: Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző
Kiadás éve: 2008
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 230

Tanulásra, az ismeretek felelevenítésére ajánlható Stroh Péter szakmai kötete. A tankönyv valójában hiánypótló, érdekes olvasmány nemcsak tanulóknak, hallgatóknak, hanem tapasztaltabb szakembereknek is. A szerző a vendéglátó szakmát teljes komplexitásában mutatja be, az elméleti ismeretekre támaszkodva gyakorlatias megközelítéssel tárgyalja a szakmai ismereteket. Jó állapotban.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ