KATEGÓRIÁK

A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés betegség miatt átmenetileg (2024. 11. 20. - 11. 30. -ig) szünetel. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak november 30-a után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha akkor is még igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogok jelentkezni. Megértésüket köszöni az oldal kezelője.

split

Böngésző

Szakmák Szakmák

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Éttermi ​és pincér ismeretek
Éttermi ​és pincér ismeretek - 1. Kép

Éttermi ​és pincér ismeretek

Szerző: Stroh Péter
Kiadó: Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző
Kiadás éve: 2008
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 230

Tanulásra, az ismeretek felelevenítésére ajánlható Stroh Péter szakmai kötete. A tankönyv valójában hiánypótló, érdekes olvasmány nemcsak tanulóknak, hallgatóknak, hanem tapasztaltabb szakembereknek is. A szerző a vendéglátó szakmát teljes komplexitásában mutatja be, az elméleti ismeretekre támaszkodva gyakorlatias megközelítéssel tárgyalja a szakmai ismereteket. Jó állapotban.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-
split