A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 10. - 01. 31. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Orvosi, természetgyógyászat, ezotéria Természetgyógyászat, népi gyógyászat, jóga, meditáció, masszázs, egészséges életmód

Könyv: Hogyan ​segít a Germán Gyógytudomány egészségesnek lenni és maradni?
Hogyan ​segít a Germán Gyógytudomány egészségesnek lenni és maradni? - 1. Kép

Hogyan ​segít a Germán Gyógytudomány egészségesnek lenni és maradni?

Szerző: Dr. Budai László Károly
Kiadó: EzVan
Kiadás éve: 2021
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 123
Szerkesztő: rékaliza

Dr. med. mag. Theol. Ryke Geerd Hamer, a Germán Gyógytudomány  felfedezőjének tézisein keresztül mutatja be a szerző, dr. Budai László Károly a tudományos rendszer gyakorlati hasznát, hogy miként értelmezi a diagnózisokat, hogyan látja a gyógyulási folyamatot,  melyek a gyógyulás és egészségmegőrzés alappillérei. Mindezt közérthetően, példákkal gazdagon illusztrálva. Továbbá 26 gyógyulás esettörténetén keresztül az olvasó abba is betekintést nyer, hogy milyen fantasztikus lehetőség áll rendelkezésére a ma emberének. Újszerű állapotban.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 6 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ