Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Szakácskönyv Szakácskönyvek, tájak ízei, más országok konyhaművészete

Könyv: Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése
Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése - 1. Kép

Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése

Szerző: Bernhard Gahm
Kiadó: Hogyf Editio
Kiadás éve: 1999
Kiadás helye: S.l.
Oldalszám: 160
Fordító: Seresi Frigyes

Nyersanyagok, hús, fűszerek. A szükséges felszerelés a házi készítéshez. A bélbe töltés, füstölés. Pástétom és kocsonya. 63 hurka, kolbász, szalámi, pástétom és kocsonya recept. A szerző csupa kipróbált receptet közöl, mégpedig olyan finomságokét, amik egy átlagos konyhában fellelhető eszközökkel elkészíthetők. Az elkészítési módot lépésről lépésre ismerteti, sok receptben az ajánlott húsféleségek és adalékanyagok legfontosabb tulajdonságait is megadja. Jó állapotban.

Ár: 3 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ