Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Műszaki könyvek Élelmiszeripar

Könyv: Húsipari kézikönyv (A vágóállat, állatvágás és vágóhídi feldolgozás, a hús ipari feldolgozása)
Húsipari kézikönyv (A vágóállat, állatvágás és vágóhídi feldolgozás, a hús ipari feldolgozása) - 1. Kép

Húsipari kézikönyv (A vágóállat, állatvágás és vágóhídi feldolgozás, a hús ipari feldolgozása)

Szerző: Dr. Lőrincz Ferenc - Dr. Lencsepeti Jenő (szerk.)
Kiadó: Mezőgazdasági
Kiadás éve: 1973
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 741

A húsipar "nyersanyagai": állatfajok és állatfajták.A vágóállatok minősítése. Állatvágás és vágóhídi feldolgozás. A hús ipari feldolgozása. Húskészítmények gyártástechnológiája. A húsipar gazdaságtana. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 60 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ