KATEGÓRIÁK

A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés betegség miatt átmenetileg (2024. 11. 20. - 11. 30. -ig) szünetel. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak november 30-a után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha akkor is még igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogok jelentkezni. Megértésüket köszöni az oldal kezelője.

split

Böngésző

Műszaki könyvek Élelmiszeripar

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Húsipari kézikönyv (A vágóállat, állatvágás és vágóhídi feldolgozás, a hús ipari feldolgozása)
Húsipari kézikönyv (A vágóállat, állatvágás és vágóhídi feldolgozás, a hús ipari feldolgozása) - 1. Kép

Húsipari kézikönyv (A vágóállat, állatvágás és vágóhídi feldolgozás, a hús ipari feldolgozása)

Szerző: Dr. Lőrincz Ferenc - Dr. Lencsepeti Jenő (szerk.)
Kiadó: Mezőgazdasági
Kiadás éve: 1973
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 741

A húsipar "nyersanyagai": állatfajok és állatfajták.A vágóállatok minősítése. Állatvágás és vágóhídi feldolgozás. A hús ipari feldolgozása. Húskészítmények gyártástechnológiája. A húsipar gazdaságtana. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 60 000Ft.-
split