KATEGÓRIÁK

A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés betegség miatt átmenetileg (2024. 11. 20. - 11. 30. -ig) szünetel. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak november 30-a után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha akkor is még igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogok jelentkezni. Megértésüket köszöni az oldal kezelője.

split

Böngésző

Műszaki könyvek Élelmiszeripar

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Konzerv-, hús- és hűtőipari mikrobiológia - Hűtőipari kézikönyv
Konzerv-, hús- és hűtőipari mikrobiológia - Hűtőipari kézikönyv - 1. Kép

Konzerv-, hús- és hűtőipari mikrobiológia - Hűtőipari kézikönyv

Szerző: Dr. Deák Tibor - Dr. Farkas József - Dr. Incze Kálmán + Dr. Beke György (szerk.)
Kiadó: Mezőgazdasági
Kiadás éve: 1980, 1978
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 356, 780

Az első kötet a nyersanyagok és késztermékek mikroflóráját vizsgálja, a másik pedig a hűtési technológiákat. 2 mű, jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-
split