Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Műszaki könyvek Élelmiszeripar

Könyv: Konzerv-, hús- és hűtőipari mikrobiológia - Hűtőipari kézikönyv
Konzerv-, hús- és hűtőipari mikrobiológia - Hűtőipari kézikönyv - 1. Kép

Konzerv-, hús- és hűtőipari mikrobiológia - Hűtőipari kézikönyv

Szerző: Dr. Deák Tibor - Dr. Farkas József - Dr. Incze Kálmán + Dr. Beke György (szerk.)
Kiadó: Mezőgazdasági
Kiadás éve: 1980, 1978
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 356, 780

Az első kötet a nyersanyagok és késztermékek mikroflóráját vizsgálja, a másik pedig a hűtési technológiákat. 2 mű, jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ