KATEGÓRIÁK

Böngésző

Társadalomtudomány Filozófia, vallásfilozófia, társadalomfilozófia, történelemfilozófia, tudományfilozófia, hermeneutika, esztétika, etika

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Képzelt ablak (Egy kvantumfizikus útmutatója a megvilágosodáshoz)
Képzelt ablak (Egy kvantumfizikus útmutatója a megvilágosodáshoz) - 1. Kép

Képzelt ablak (Egy kvantumfizikus útmutatója a megvilágosodáshoz)

Szerző: Amit Goswami
Kiadó: Édesvíz
Kiadás éve: 2005
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 366
Fordító: Ujhelyi Bálint

Miután csaknem egy évszázada igyekszünk megfejteni az anyag titkait a kvantumfizika segítségével, világossá vált, hogy az elmélet önmagában nem tökéletes; a tudattal kell kiegészítenünk. A kvantumfizika lezárásához szükséges tudat ugyanaz, mint amellyel az írott történelem során a világ misztikusai találkoztak. Így feltárul a képzelet ablaka, a lehetőség, hogy a tudományba bevezessük a tudatot, mint minden létezés okát, felismerve, hogy egy új tudományos paradigma metafizikai alapja lehet. A szező holisztikus világnézete a legalapvetőbb és legégetőbb kérdésekre is megadja a választ:
Ki vagyok én és mi a célom az életben?  Ugyanaz -e az igazság a tudomány és a vallás számára? Vajon a gondolatok valóságosak-e? Miért történnek rossz dolgok a jó emberekkel? Goswami kvantumfizikusnak a tudomány és a spiritualitás területén végzett úttörő munkája A fizika taójának szellemét követei. Ennek fonalán elindulva továbbmegy: nem csupán párhuzamokról, hanem tökéletes egyesülésről beszél. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 12 000Ft.-
split