KATEGÓRIÁK

A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2025. 08. 01. - 08. 31-ig) szünetel. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet, és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak később tudjuk megbeszélni, és a könyvet postázni, ha akkor is még igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni. Megértésüket köszönik az oldal kezelői.

split

Böngésző

Szakácskönyv Szakácskönyvek, tájak ízei, más országok konyhaművészete

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Középkori szakácskönyv
Középkori szakácskönyv - 1. Kép

Középkori szakácskönyv

Szerző: Maggie Black
Kiadó: Szkíta Szarvas Könyvkiadó
Kiadás éve: 2005
Kiadás helye: Nyíregyháza
Oldalszám: 143
Fordító: Kun József

Roston lazac bormártással, rizses-mandulás csirke, díszes húspogácsa, gombás táska, aranyos póré- és vöröshagyma, zöldborsópüré, rózsapuding, fügés-mazsolás krém, lombard szeletek... a középkori kéziratokból összegyűjtött, s a mai ízlés szerint átírt nyolcvan recepttől összefut a nyál az ember szájában. Maggie Black ételtörténész műve azonban nem csupán receptgyűjtemény, a kötet másik értéke a benne található társadalomtörténeti rajzból fakad. Jó állapotban.      

KOSÁRBA TESZEM Ár: 6 000Ft.-
split