KATEGÓRIÁK

A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés betegség miatt átmenetileg (2024. 11. 20. - 12. 15. -ig) szünetel. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak november 30-a után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha akkor is még igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogok jelentkezni. Megértésüket köszöni az oldal kezelője.

split

Böngésző

Szakácskönyv Szakácskönyvek, tájak ízei, más országok konyhaművészete

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Középkori szakácskönyv
Középkori szakácskönyv - 1. Kép

Középkori szakácskönyv

Szerző: Maggie Black
Kiadó: Szkíta Szarvas Könyvkiadó
Kiadás éve: 2005
Kiadás helye: Nyíregyháza
Oldalszám: 143
Fordító: Kun József

Roston lazac bormártással, rizses-mandulás csirke, díszes húspogácsa, gombás táska, aranyos póré- és vöröshagyma, zöldborsópüré, rózsapuding, fügés-mazsolás krém, lombard szeletek... a középkori kéziratokból összegyűjtött, s a mai ízlés szerint átírt nyolcvan recepttől összefut a nyál az ember szájában. Maggie Black ételtörténész műve azonban nem csupán receptgyűjtemény, a kötet másik értéke a benne található társadalomtörténeti rajzból fakad. Jó állapotban.      

KOSÁRBA TESZEM Ár: 6 000Ft.-
split