Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Szakácskönyv Szakácskönyvek, tájak ízei, más országok konyhaművészete

Könyv: Középkori szakácskönyv
Középkori szakácskönyv - 1. Kép

Középkori szakácskönyv

Szerző: Maggie Black
Kiadó: Szkíta Szarvas Könyvkiadó
Kiadás éve: 2005
Kiadás helye: Nyíregyháza
Oldalszám: 143
Fordító: Kun József

Roston lazac bormártással, rizses-mandulás csirke, díszes húspogácsa, gombás táska, aranyos póré- és vöröshagyma, zöldborsópüré, rózsapuding, fügés-mazsolás krém, lombard szeletek... a középkori kéziratokból összegyűjtött, s a mai ízlés szerint átírt nyolcvan recepttől összefut a nyál az ember szájában. Maggie Black ételtörténész műve azonban nem csupán receptgyűjtemény, a kötet másik értéke a benne található társadalomtörténeti rajzból fakad. Jó állapotban.      

KOSÁRBA TESZEM Ár: 6 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ