A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 10. - 01. 31. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Orvosi, természetgyógyászat, ezotéria Természetgyógyászat, népi gyógyászat, jóga, meditáció, masszázs, egészséges életmód

Könyv: Kuatsu (Az újraélesztés titkos ázsiai művészete)
Kuatsu (Az újraélesztés titkos ázsiai művészete) - 1. Kép

Kuatsu (Az újraélesztés titkos ázsiai művészete)

Szerző: F. E. Eckard Strohm
Kiadó: Fény Kiadó
Kiadás éve: 2005
Kiadás helye: Tahitótfalu
Oldalszám: 180
Fordító: Puppán Dániel

Ellenőrzés és gyors segítség fájdalom, sérülés és halál esetén. A Kuatsu az újraélesztés titkos ázsiai művészete, amely az elsősegély különleges módszereivel dolgozik, és mindeddig olyan formában nem hozták nyilvánosságra. A könyv röviden és tömören mutatja be azt az ősi tudást, amely apáról fiúra, szamurájról, szamurájra szállt. Ezeket az ismeretek az egyes harcosoknak a legsúlyosabb sérülések után is biztosították a túlélés vagy a megújult harci erő esélyét. Segítségével még a halál egyes formáit is képesek voltak legyőzni, és az érzelmi állapotukat is tetszés szerint megváltoztathatták. A Kuatsu ma nem csak a harcművészetek gyakorlóinak, hanem minden olyan ember hasznára válik, aki - kezdve a kis fájdalmaktól egészen a komoly segélynyújtásig, például szívinfarktus esetén - megfelelő tudással szeretné felvértezni magát. Az emberi testen lévő szabályozó központok ismerete az alkalmazó számára lehetővé teszi, hogy az alvástól kezdve a dühön és a lázon át, egészen az éhségig és a szomjúságig számos helyzet ura maradhasson. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ