A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 10. - 01. 31. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Orvosi, természetgyógyászat, ezotéria Természetgyógyászat, népi gyógyászat, jóga, meditáció, masszázs, egészséges életmód

Könyv: Kvantumgyógyítás
Kvantumgyógyítás - 1. Kép

Kvantumgyógyítás

Szerző: Deepak Chopra
Kiadó: Édesvíz
Kiadás éve: 2005
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 351
Fordító: Lovasi Gábor

Több ezer eset szól a kvantumgyógyítás különleges eljárásának hatékonyságáról, mely felveszi a versenyt a hagyományos orvoslással szemben is. A védikus, több ezer éves tudás ott is sikerrel járhat, ahol az orvosok és a tudomány már kudarcot vallott. A kvantumgyógyítás eredménye azon rákos betegek váratlan és spontán öngyógyulása, akik túlélik a betegségüket, és felépülnek belőle. Deepak Chopra endokrinológus saját orvosi gyakorlatában több gyógyíthatatlannak nyilvánított beteget látott teljesen felépülni, ezért kutatásokat kezdett a test és az elme közötti összefüggésekről. Úgy gondolta ezek az esetek igazolják, hogy az orvosnak túl kell lépnie a fizikai test korlátain, és az ősi bölcseket is motiváló késztetéssel kell felderítenie az új gyógymódokat. Véleménye egybecseng az ősi ájurvéda tanaival, miszerint az emberi test tudatosságból áll, ezért a betegségek kezelése során a gyógyítónak keresztül kell hatolnia a test sűrűbb szintjein: a sejteken, a szöveteken, a szerveken, míg végül elérkezik az elme és az anyag találkozási pontjára; arra a pontra, ahol valójában kezdetét veszi a gyógyulás. Itt lehet a testet meghatározó, alapvető mintákat megváltoztatni, úgymond eltávolítani a hibákat a tervrajzról, azaz elpusztítani minden betegséget. Ez a tudás különlegesen erőteljes. A nyugati orvostudomány, az idegkutatás és a fizika felfedezéseit egyesíti a több ezer éves ájurvédikus elméletekkel. Igazolja, hogy az elme gyógyító képességei határtalanok – bármely betegségről legyen is szó. Újszerű állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 10 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ