Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Szakácskönyv Szakácskönyvek, tájak ízei, más országok konyhaművészete

Könyv: Lakoma (A görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyhák legfinomabb ételeiből)
Lakoma (A görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyhák legfinomabb ételeiből) - 1. Kép

Lakoma (A görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyhák legfinomabb ételeiből)

Szerző: Váncsa István
Kiadó: Vince
Kiadás éve: 2010
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 519
Sorozat: Lakoma

Váncsa István különleges szakácskönyve, a Lakoma című sorozat első darabja a Mediterráneumból a görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyhákat fogja át, hatszázötven kivételesen finom recepttel. A kötet nem csupán jól használható szakácskönyv, hanem fölöttébb élvezetes olvasmány is, kevéssé ismert kulturális, gasztronómiatörténeti érdekességek szórakoztató tárháza. Lényege a teljesen egyedi, szubjektív, szellemes-míves irodalmi szöveg. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 4 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ