KATEGÓRIÁK

Böngésző

Szakácskönyv Befőzés, savanyítás, tartósítás

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Lekvárok és dzsemek
Lekvárok és dzsemek - 1. Kép

Lekvárok és dzsemek

Szerző: Cornelia Schinharl
Kiadó: Holló és Társa
Kiadás éve: 2002
Kiadás helye: Kaposvár
Oldalszám: 62
Fordító: Kiszlinger Henrietta
Szerkesztő: Justh Szilvia
Sorozat: Könnyen, gyorsan, finomat

A dzsemeket, lekvárokat, zseléket nagyon egyszerű házilag elkészíteni friss, teljesen érett idénygyümölcsökből. Kitűnő receptötleteket talál a hidegen kevert sárgabarackdzsemtől a vaníliás paradicsomdzsemig vagy a pezsgős gránátalmazseléig. Az idénynaptár segítségével, megtudhatjuk, hogy mikor milyen lekvárt célszerű főzni. Jó állapotban.    

KOSÁRBA TESZEM Ár: 1 500Ft.-
split