KATEGÓRIÁK

A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés betegség miatt átmenetileg (2024. 11. 20. - 11. 30. -ig) szünetel. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak november 30-a után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha akkor is még igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogok jelentkezni. Megértésüket köszöni az oldal kezelője.

split

Böngésző

Ezotéria, természetgyógyászat, orvostudomány Orvostudomány, anatómia, szenvedélybetegségek, drog

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Ne veszítsd el a csontjaidat! (Forradalmian új hírek a csontritkulás megelőzéséről és leküzdéséről)
Ne veszítsd el a csontjaidat! (Forradalmian új hírek a csontritkulás megelőzéséről és leküzdéséről) - 1. Kép

Ne veszítsd el a csontjaidat! (Forradalmian új hírek a csontritkulás megelőzéséről és leküzdéséről)

Szerző: Tóth Gábor
Kiadó: Pilis-Vet
Kiadás éve: 2005
Kiadás helye: Pilisvörösvár
Oldalszám: 187

Az ​emberi csontrendszer állapotát tekintve is kimondható, hogy katasztrófák világában élünk, hiszen a csontritkulás példátlan méreteket öltött napjainkban. A csontritkulás terjedésének jól meghatározható okai vannak, amelyeknek csak elenyésző hányada kerül be a köztudatba. Másrészt a tudományos javaslatok többsége megreked a tej és tejtermékek ajánlásánál, jóllehet ma már kijelenthető, hogy ezek fogyasztása nem hozott valódi eredményt a betegség visszaszorításában. Felvetődnek tehát a kérdések: Milyen tényleges okok állnak a háttérben? Miért marad el sok esetben a javulás? Milyen étrend nevezhető „csontbarátnak”, és milyen táplálékok előnytelenek az újabb kutatások fényében? Többek között e sokakat érintő problémák megoldásában nyújt segítséget a könyv. A megelőzésben és kezelésben kulcsszerepet játszik a táplálkozás, azonban itt a kalciumbevitelnél jóval többről van szó. Az úgynevezett fehérjekérdéssel, a „nagy kalciumparadoxonnal”, a káros szenvedélyekkel, a nyomelem-szabályozással és a fitoösztrogénekkel is kiemelten foglalkozunk könyvünkben, különös tekintettel a veszélyeztetett korosztályokra. Mennyiben új tehát ez a kiadvány? Annyiban, hogy Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök, egészségvédő új megközelítésben tárgyalja az étrend és a csontozat rejtett összefüggéseit, s ezt élelmiszeripari érdekek, táplálkozástudományi megalkuvások, hagyományokhoz való aggályos kötődés és egyéb „tabuk” figyelembevétele nélkül teszi. Mindezek mellett a „lezárt fiókok titkos aktáiból” is merít, hozzájárulva ezzel a csontritkulás kérdéskörének teljes és objektív átlátásához. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 1 500Ft.-
split