Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Természettudományok Borászat, szőlészet, pálinkafőzés

Könyv: Pálinkafőzés
Pálinkafőzés - 1. Kép

Pálinkafőzés

Szerző: Sólyom Lajos dr. (szerk.)
Kiadó: Mezőgazdasági Kvk.
Kiadás éve: 1986
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 310

Ha már van egy igazán jól méretezett, jól összehangolt pálinkafőzőnk, akkor ebben a könyvben szinte mindent megtalálunk cefrézésről, pálinkafőzésről. A „pálinkafőzés bibliája” ismerteti a gyümölcsszeszipar alapanyagait, majd részletesen bemutatja az egyes műveleteket: a cefre erjesztését, a lepárlást, a befejező gyártási műveleteket. Jó állapotban.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 10 000Ft.-
ELŐZŐ