A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Ezotéria, természetgyógyászat, orvostudomány Ezotéria, parapszichológia, okkultizmus, spiritizmus, asztrológia, mágia, jóslás, számmisztika

Könyv: Symbolon (Az emlékezés játéka - Asztrológiai aspektusok szimbolikája)
Symbolon (Az emlékezés játéka - Asztrológiai aspektusok szimbolikája) - 1. Kép

Symbolon (Az emlékezés játéka - Asztrológiai aspektusok szimbolikája)

Szerző: Peter Orban - Ingrid Zinnel - Thea Weller
Kiadó: Bioenergetic
Kiadás éve: 1998
Kiadás helye: Piliscsaba
Oldalszám: 200
Fordító: Krepler Erzsébet, Mózsik Anita

A Symbolon képekben megjelenített asztrológiai iskola: a 12 állatövi jegyet 12 szerepszemélyiségként jeleníti meg, akik sokrétű kapcsolatban állnak egymással. Így jön létre az a 78 kép, amelyek jelentősen megkönnyítik az asztrológia megértését. A Symbolon terápiás eszköznek is kiváló, segítségével jobban megérthetjük önmagunkat, az élet színpadán eljátszott szerepeinket. Egyszerre folytathatunk asztrológiai és önismereti tanulmányokat a kártya segítségével. Tükröt tart elénk, ahol megjelenik a bennünk élő Angyal, Bolond, Csábító, Harcos és a többi szerepeink. Érdemes belenézni ebbe a tükörbe... Vannak azonban olyan szerepszemélyiségeink, akiket kevésbé vagy egyáltalán nem szeretünk, s ezért a felejtés kamrájába zárjuk őket. A lapok segítségével ebbe a kamrába is bepillantást nyerünk. A Symbolon tehát az emlékezés játéka. Emlékeztet, vagyis felidéz bennünk valamit, visszaadja az elveszettnek hitt emlékeinket. Ellentétben más kártyákkal a Symbolon célja nem a jövő és a kinyilatkoztatás, hanem a múlt és az emlékeztetés.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 12 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ